Procurela lista besplatnih PS Plus igara za januar, Jedi: Fallen Order predvodi ponudu

0
46
procurela-lista-besplatnih-ps-plus-igara-za-januar,-jedi:-fallen-order-predvodi-ponudu

FOTO: Respawn Entertainment

Kao i skoro svakog meseca, lista besplatnih PlayStation Plus naslova za januar 2023. je procurila pre vremena, otkrivajući da će Soni započeti godinu sa dve besplatne PlayStation 5 igre – uključujući prilično blagovremenu Star Wars Jedi: Fallen Order.

Kako je izvestio poznati proizvođač pretplatničkih usluga „Bilbil-kun“, Sony će novu godinu započeti sa pristojnom listom PlayStation Plus Essential naslova, naime:

  • Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4 / PS5)
  • Axiom Verge 2 (PS4 / PS5)
  • Fallout 76 (PS4)

Naslov predvodnik je nesumnjivo Star Wars Jedi: Fallen Order. Ova akciona avantura u metroidvania-lite fazonu je doživela velike pohvale kritičara nakon svog prvobitnog izdanja 2019. godine. Ova verzija posebno nudi i PS4 i PS5 SKU-ove, što znači da igrači mogu da uživaju u mnogim prednostima izvorne PS5 aplikacije, uključujući brže vreme učitavanja, DualSense funkcije i još.

Star Wars Jedi: Fallen Order je pravovremeni dodatak servisu s obzirom na predstojeće lansiranje njegovog nastavka „Star Wars Jedi: Survivor“ koji bi trebalo da bude objavljen krajem januara. Ako ste želeli da igrate (ili da ponovo igrate) Fallen Order pre Jedi: Survivor, ovo vam nudi pravi način da to uradite.

Naravno, još uvek moramo da sačekamo da sami Soni zvanično objavi postavku za januar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More