Proći će dosta vremena pre nego što Activision igre dođu na Game Pass

0
85
proci-ce-dosta-vremena-pre-nego-sto-activision-igre-dodju-na-game-pass

Microsoftova akvizicija Activision Blizzard grupe u iznosu od 68,7 milijardi dolara nije bila jednostavan proces. Iako se čini da će posao na kraju biti u potpunosti realizovan, šef Xboxa Phil Spencer je sada govorio o tome, tvrdeći da će čak i nakon završetka kupovine, fanovi dugo čekati da igraju Activision Blizzard naslove na Game Pass servisu.

U intervjuu koji je IGN sproveo tokom Gamescoma, Phil Spencer je razgovarao o brojnim temama, uključujući relativni nedostatak Final Fantasy igara na Xbox platformi. Kada je upitan o izgledima da Activision Blizzard igre dođu na Xbox Game Pass, Spencer je rekao:

„O ABK [Activision Blizzard King], želim da se ljudi uvere da postoji stvarni rad na premeštanju igara u Game Pass. Dakle, za ljude koji misle da će se kupovina zatvoriti, a zatim će sve biti dostupno na Game Pass-u… to nije tačno. To nije bilo tačno ni za druge akvizicije koje smo uradili. Postoji posao koji treba uraditi, samo mehanički posao, za nas da ga obavimo. Dakle, trebaće nam vremena, definitivno vremena, da te igre budu dostupne.“

Kada se kombinuju, Activision i Blizzard imaju ogromnu biblioteku naslova starih i novih koji bi nesumnjivo poboljšali ponudu usluge. Samo dodavanje Call of Duty franšize bi napravilo talase na usluzi.

Kako je objasnio Spencer, to je verovatno još daleko – pa ne očekujte da će Modern Warfare III ili Diablo IV biti dodati uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More