Private Division i Weta rade na novoj The Lord of the Rings igri

0
37

Private Division, izdavačka kuća Take-Two Interactive Software, upravo je objavila da radi na novoj igri iz Lord of the Rings franšize. Na novom naslovu se radi sa partnerom Weta Workshop. To je najnovija u nizu igara iz sveta Gospodara prstenova najavljenih i na putu ove godine.

Znamo da će novi naslov biti smešten u Srednjoj zemlji, ali to je sve za sada. Međutim, fanovi mogu biti sigurni da je ovo možda jedna od najtačnijih igara objavljenih pod imenom franšize do sada zahvaljujući Weta Workshop-u, koji je poznat po svom radu na filmskoj trilogiji Gospodar prstenova, zajedno sa drugim filmovima poput Kameronovog Avatara i Dina, Denisa Vilneva. Kompanija je nedavno osnovala odeljenje za interaktivne igre i koristi ga da oživi ovo novo partnerstvo sa Private Division-om.

„IP Gospodar prstenova je dom toliko izuzetnih priča“, rekao je Michael Vorosz, glavni strateški direktor kompanije Take-Two Interactive i šef Private Divisiona. „Nijedan entitet nije bolje opremljen od tima u Weta Workshop-u da stvori prepoznatljivo, novo iskustvo igranja u Srednjoj zemlji.

Iako naslov nema utvrđen datum objavljivanja, Private Division navodi u e-poruci za štampu da očekuje da će biti objavljen tokom fiskalne 2024. godine.

We’re thrilled to announce that we have partnered with @WetaWorkshop to publish a new game set in the literary Middle-earth universe of J.R.R. Tolkien. We look forward to sharing more about the project in the future! pic.twitter.com/z9HxvXe7Da

— Private Division (@PrivateDivision) August 15, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Private Division i Weta rade na novoj The Lord of the Rings igri appeared first on PLAY!.

Original Article