Prison Architect 2 dolazi sa novim 3D stilom grafike

0
45
prison-architect-2-dolazi-sa-novim-3d-stilom-grafike

Prison Architect je strategijska igra koja vam omogućava da izgradite zatvor sposoban da zadrži “najnemilosrdnije zatvorenike” sveta, samo da biste zatim pokušali da pobegnete iz svoje sopstvene kreacije. Igra je dobila dosta pohvala nakon svog izlaska 2015. godine, posebno nakon niza ažuriranja. 8 godina kasnije i konačno je najavljen nastavak – sa novim 3D stilom grafike.

Objavivši iznenadni trejler na YouTube-u, tim Double Eleven i Paradox Interactive zvanično su najavili Prison Architect 2. Iako je sam trejler bio prilično kratak, skoro u potpunosti se fokusirao na potpuno novi stil umetnosti igre.

Preuzimajući 3. dimenziju, igrači će sada moći da grade zatvore sa više spratova, što donosi dodatni nivo dubine i složenosti.

Prve reakcije na trejler su bile pomešane, pri čemu je jedna od glavnih briga bio novi stil umetnosti igre. Pokušaj prevođenja čudnih i jedinstvenih dizajna likova iz prve igre u 3D sigurno nije bio lak zadatak, ali nažalost do sada su konačni rezultati bili prilično polarizirajući.

Srećom, bez obzira na vaše početne utiske, vrlo brzo ćete moći da isprobate igru, jer je najavljeno da će Prison Architect 2 stići za samo par kratkih meseci, 26. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More