Pripremite se za još Uncharted igara

0
79

Novoimenovani regruter u studiju Naughty Dog je naizgled nagovestio da Sony planira buduća izdanja u Uncharted franšizi.

U utorak je Christina-Marie Drake McBrearty objavila na LinkedIn-u da se pridružila studiju ovog meseca kao primarni regrut.

U svom postu, McBrearty je rekla da „traži talente na svakom nivou“ i da je „odlično to što je u stanju da gradi buduće timove ne samo za nove naslove već i za nasleđe Uncharted-a“.

Naughty Dog je razvio Uncharted: Drake’s Fortune (2007), Uncharted: Among Thieves (2009), Uncharted: Drake’s Deception (2011), Uncharted 4: A Thief’s End (2016) i njegovu samostalnu ekspanziju Uncharted: The Lost Legacy (2017).

Franšiza takođe uključuje nekoliko spin-off-a, od kojih je najznačajniji Uncharted: Golden Abyss (2011), koji je razvio Sony Bend Studio za PlayStation Vita.

Svi glavni naslovi ovog serijala Naughty Dog su takođe remasterizovani. Uncharted: The Nathan Drake Collection (2015), koja je uključivala remastere prve tri igre, razvila je kompanija Bluepoint Games u vlasništvu kompanije Sony.

A kolekcija Naughty Dog’s Uncharted: Legacy of Thieves (remasteri Uncharted 4 i The Lost Legacy) je objavljena ranije ove godine za PS5 i stiže na PC kasnije 2022. preko programera Iron Galaxy.

Broj Uncharted naslova nije mali, ali nas i te kako raduje ova najava da će biti novih igara u franšizi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Pripremite se za još Uncharted igara appeared first on PLAY!.

Original Article