Prikazan prvi trejler za The Last of Us HBO seriju

0
60

Stigao je prvi trejler za TV seriju The Last of Us (naravno objavljen na The Last of Us Day). Sa Džoelom(Pedro Paskal) i Eli (Bela Remzi), tizer je usko povezan sa postapokaliptičnim klasikom studija NaughtyDog, a istovremeno je i deo prestižne HBO magije.

Uz podršku ‘Lone and Forsaken’ Henka Vilijamsa, trejler prikazuje šta možete očekivati od serije. Naime, sve je mračno: očaj je ispisan na licima preživelih, njihova civilizacija se raspala zbog čudovišta koja izazivaju užas – sve se to uklapa u tematiku igre,što bi trebalo da umiri i dugogodišnje fanove i pridošlice. I, da, tu je referenca na DLC Left Behind, koji vidi Eli i njenu najbolju prijateljicu Rejli u ranim danima izbijanja.

Sinopsis koji je ranije objavio HBO glasi: „Priča se dešava 20 godina nakon što je moderna civilizacija uništena. Džoel, prekaljeni preživeli, angažovan je da prokrijumčari Eli, 14-godišnju devojčicu, iz represivne karantinske zone. počinje kao mali posao ubrzo postaje brutalno, srceparajuće putovanje, jer oboje moraju da prođu kroz SAD i usko zavise jedno od drugog da bi preživeli.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Prikazan prvi trejler za The Last of Us HBO seriju appeared first on PLAY!.

Original Article