Prikazan prvi gejmplej za Sonic Frontiers

0
106

Skoro tačno godinu dana nakon početnog tizovanja Sonic Frontiersa, Sega se vratila sa novom potpuno novom trejlerom koja nudi naš prvi, kratak pogled na igru za najnoviju avanturu ježa.

Sonic Frontiers je prvi put tizovan krajem prošlog maja, ali tek u decembru su se pojavili prvi pravi detalji, a Sega je opisala naslov kao Sonicovu „prvu otvorenu“ igru.

„Ubrzajte do novih visina i doživite uzbuđenje velike brzine slobode otvorene zone“, rekao je tada izdavač. „Borite se protiv moćnih neprijatelja dok jurite kroz ostrva Starfall – pejzaže prepune gustih šuma, preplavljenih vodopada, cvrčavih pustinja i još mnogo toga!

Od tada, sve je bilo veoma tiho u pogledu novih Sonic Frontiers detalja, ali sada se Sega vratila sa malo tizovanja, u kojoj se Sonic može videti kako luta oko zelenog prostranstva, učestvuje u borbi i klizeći po nekim zaštitnim znakovima. pretraga prstenova.

Osim što je možda iznenađenje zbog onoga što se u početku čini prilično prigušenim umetničkim stilom, ne postoji ogromna količina koju treba oduzeti od snimka, ali Sega napominje da je ovo deo mesečnog izveštavanja na IGN-u koji će otkriti više.

Još nema datuma izlaska za Sonic Frontiers, ali se očekuje da će stići na Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Switch i PC kasnije ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Prikazan prvi gejmplej za Sonic Frontiers appeared first on PLAY!.

Original Article