Prikazan prvi gejmplej za Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth

0
27

Electronic Arts je objavio prvi gejmplej trejler za The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, koji prikazuje mobilnu igru u akciji.

Prvi put najavljen još u maju, Heroes of Middle-earth je otkriven kao RPG za prikupljanje likova, ali u to vreme nije prikazan gejmplej, već samo jedan deo konceptualne umetnosti. Sada, kao što je otkriveno na GameSpot Swipe-u, igra je konačno prikazana u akciji, a umetnički direktor igre Kris Salazar ulazi u neke detalje.

Zanimljivo je da postoji novi prsten koji je dodat u univerzum, koji, prema Salazaru, „daje igraču mogućnost da dovede najbolje likove koji najbolje odgovaraju toj bitci koja će se desiti na toj lokaciji, i donekle pomeriti granice onoga što je narativni kanon“. Salazar je takođe objasnio da će novi prsten imati mnogo više smisla kada uđete u igru.

Igra će očigledno sadržati likove kao što su Frodo i Sam, što je lepa vest, iako nema detalja o tome koga bismo još mogli sresti na putu.

Iako je otkriven novi gejmplej, treba napomenuti da je bio bez ikakvog korisničkog intefejsa(UI), ali na mreži postoje video snimci igranja koji to prikazuju detaljnije, jer se trenutno testira na Filipinima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Prikazan prvi gejmplej za Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth appeared first on PLAY!.

Original Article