Prikazan prvi gejmplej za besplatni PES eFootball, fanovi nisu oduševljeni

0
188

Prošle godine kada je najavljeno da će PES 2021 biti samo sezonska dopuna na PES 2020, Konami je najavio ogromne promene u serijalu za budući naslov kako bi izbegao gnev fanova.

Pre svega, najavljen je prelazak sa Fox endžina na Unreal Engine, a daleko veće uzbuđenje postigla je najava prelaska na free2play model, čime PES, odnosno eFootball, postaje besplatan za sve.

Konami je odlučio da eFootball izađe 30. septembra, sa startnom ponudom od 9 timova, a ona će biti dopunjavana kroz niz dodataka tokom jeseni. Zvanični prikaz gejmpleja još uvek nije pružen, ali je na jednom Youtube kanalu osvanuo 11-minutni video koji prikazuje kako novo izdanje fudbalske simulacije izgleda.

Video je ubrzo obrisan sa platforme, ali se isečci iz klipova mogu naći na internetu i fanovi se ne suzdržavaju da iskažu svoje nezadovoljstvo prikazanim. Brojni negativni komentari proistekli su zbog čudnih animacija pri sudaru igrača, loše fizike kretanja lopte i sličnog.

U videu koji prikazuje meč između Mančester Junajteda i Arsenala se mogu videti razni problemi od gore navedenih, kao i pojavljivanje istih međuscena koje smo viđalu u ranijim PES igrama.

Dosta je problema koji upućuju kao da je eFootball korak unazad za serijal, ali sa druge strane sve izgleda kao da se radi o veoma ranoj verziji igre i moguće je da je snimak gejmpleja nastao dosta ranije, a da je u međuvremenu veliki broj sada viđenih problema rešen.

Videćemo realno stanje kada se eFootball pojavi pred igrače. Ako se zaista pojavi u ovom stanju, ovo bi mogao biti kraj puta za simulaciju fudbala sa Dalekog istoka.

Here is the clip that sums up some optimization issues. The half-time cutscene lag and the audience really seems to be 5 fps. We can still see a big issue too: The last transition shows again the players at the end of half-time and then back onto the pitch! 😕 pic.twitter.com/lft2FIqL0i

— Durandil PES (@Durandil67) September 7, 2021

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Prikazan prvi gejmplej za besplatni PES eFootball, fanovi nisu oduševljeni appeared first on PLAY!.

Original Article