Prikazan novi gejmplej za tabačinu studija Riot Games – Project L

0
92
prikazan-novi-gejmplej-za-tabacinu-studija-riot-games-–-project-l

Riot Games je poslednjih nekoliko godina radio na svojoj prvoj borilačkoj igri pod kodnim imenom Project L. Poslednji put smo videli gameplay 2021. godine, a sada je Riot spreman da pokaže još malo.

Project L je prvobitno najavljen zajedno sa Valorant pre nekoliko godina kao deo Riotovih napora da proširi svoju bazu igrača i razvije League of Legends kao brend. Project L će biti 2D tabačina, inspirisana igrama poput Street Fighter i Mortal Kombat, a za razliku od Valorant, ova igra će biti smeštena u LoL univerzumu, koristeći likove iz originalnog MOBA naslova.

U videu ispod možete videti novi gejmplej iz Project L, objavljen kao deo najnovije dev diary epizode. Ovog puta vidimo kako se odvija čitav duo meč. Stilski, izgleda kao da je tim pogodio stvari. Modeli likova i animacije izgledaju dobro i generalno, igra izgleda prilično doterano.

Svaki borac na listi ima svoj jedinstveni set poteza, ali tačan broj likova koji će se pojaviti u igri na lansiranju još nije objavljen. Zapravo, još nemamo ni datum izlaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More