Prikazan novi gejmplej za Resident Evil 3 Remaster

Nakon što je ovog vikenda procurelo par fotografija iz remastera Resident Evil 3, čime smo dobili uvid u grozomorna čudovišta koja nas tamo očekuju, Capcom je sada izdao i novi gejmplej video za ovaj nadolazeći naslov.

Klipovi koji su osvanuli na internetu nisu čist gejmplej, već su tu i međuscene(cutscenes), ali je ovo sasvim dovoljno kako bi se video kvalitet uložen u izradu rimejka trećeg dela ovog popularnog serijala.

Grafika je u nivou one koju smo videli sa Resident Evil 2 rimejkom, pošto se radi o istom grafičkom endžinu, ali je u svakom slučaju posvećeno dosta pažnje na polju rekreiranja protagonista, likova i neprijatelja.

U videu ispod možete videti i Nemesisa kako progono glavnu protagonistkinju, kao i brjne druge probleme sa kojima se sreće. Za sada nema novog prikaza gejmpleja za Project Resistance, mulitplejer moda koji će biti sastavni deo Resident Evil 3.

Resident Evil 2 Remake je odlično prošao kod publike i kritičara, a nadamo se da će tako biti i sa kada se treći deo pojavi 3. aprila ove godine za PC, PS4 i Xbox One.

The post Prikazan novi gejmplej za Resident Evil 3 Remaster appeared first on PLAY!.

Original Article