Prijavite se za nacionalne PUBG Mobile kvalifikacije za svetski IeSF šampionat 2022!

0
42

Igrate PUBG Mobile i želite da prikažete vaše veštine na najvišem nivou? SESE vas poziva da se prijavite za kvalifikacioni turnir za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat na Baliju!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo nacionalne PUBG Mobile kvalifikacije za veliki Svetski Esports Šampionat u organizacija IeSF-a, koji će se krajem godine održati u Indoneziji, na ostrvu Bali. Nacionalne PUBG Mobile kvalifikacije će se odigrati u petak, 9. septembra u 12:00 časova. Svim pravilima i samoj prijavi možete pristupiti putem ovog linka.

Najbolja ekipa sa nacionalnih kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira!

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 09. decembra 2022. godine. Ove godine na IESF-u igraće se ukupno šest esports naslova, od kojih će se ekipe iz Srbije, pored PUBG Mobile, oprobati u igrama CS:GO, Dota 2, PES i Tekken.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Prijavite se za nacionalne PUBG Mobile kvalifikacije za svetski IeSF šampionat 2022! appeared first on PLAY!.

Original Article