Prijave za ženske CS:GO kvalifikacije su zvanično otvorene – predstavite Srbiju na svetskom IeSF šampionatu u Rumuniji!

0
48
prijave-za-zenske-cs:go-kvalifikacije-su-zvanicno-otvorene-–-predstavite-srbiju-na-svetskom-iesf-sampionatu-u-rumuniji!

SESE poziva sve devojke koje igraju CS:GO i koje bi volele da se takmiče na internacionalnoj sceni! Najbolja ekipa će se plasirati za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat u Jašiju, koji nosi nagradni fond od 500.000 dolara!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo ženske CS:GO kvalifikacije za veliki Svetski esports šampionat 2023 u organizaciji IeSF-a, koji će se održati u Rumuniji od 24. avgusta do 4. septembra. Kvalifikacije će se održati u subotu, 18. marta u 14:00 časova. Svim pravilima i samoj prijavi možete pristupiti putem ovog linka.

Najbolja ekipa sa nacionalnih CS:GO kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru. Najbolji sa tog turnira će putovati za Jaši, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira! Na kvalifikacijama mogu da učestvuju samo takmičarke koje imaju validan srpski pasoš!

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se od 24. avgusta do 04. septembra 2023. godine. Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More