Prema novini na Rockstar sajtu, najava Red Dead Redemption Remastera je tu

0
81
prema-novini-na-rockstar-sajtu,-najava-red-dead-redemption-remastera-je-tu

Godinama kruže glasine o remasteru Red Dead Redemption, ali sve se čini da se u poslednjim mesecima sve zahuktava. Nedugo nakon što je ocenjena nova verzija Red Dead Redemption, veb stranica Rockstara je sada ažurirana i detektivi su otkrili više referenci koje nagoveštavaju novu verziju igre.

Odbor za ocenjivanje i administraciju igara Južne Koreje nedavno je ocenio novu verziju Red Dead Redemption. Ovo je novi unos, koji bi mogao nagovestiti ponovno izdanje ili čak remaster. Ista odbor za ocenjivanje je nedavno otkrio postojanje Quake 2 remastera. Prošle godine, isti odbor je tačno potvrdio dolazak Quake Remastered neposredno pre QuakeCon događaja, tako da postoji pristojan kredibilitet ovde.

Slika ispod je novokreirani logo za Red Dead Redemption pronađen na veb stranici Rockstara, koji je ažuriran pre samo nekoliko sati. Kako je istakao serijski leaker i dataminer Rockstara, Tez2, logo uvodi novi naslov za igru “Rockstar Games Presents Red Dead Redemption”, što dalje ukazuje na to da će uskoro biti objavljena nova verzija ove igre. Iako je brendiranje Rockstar Games Presents bilo prisutno na promotivnom materijalu u prošlosti, novo ažuriranje veb stranice navodi ovo kao zasebnu verziju od originalnog izdanja.

Kodni naziv glasi “RDR1RSP”, koji razbijen, može se pročitati kao Red Dead Redemption 1 Remaster (ili Remake), sa SP koji stoji za Single Player, što ukazuje na to da funkcije za više igrača prisutne u originalnoj igri neće biti ovde, umesto toga usmeravajući igrače ka Red Dead Redemption Online, koji je dostupan kao samostalni proizvod ili uključen sa kupovinama Red Dead Redemption 2.

Rockstar je obično vrlo tajanstven, ali kompanija je nedavno počela da se više fokusira na remastere. Prošle godine smo videli GTA V Expanded i Enhanced za nove generacije konzola, dodajući funkcije poput ray-tracing i podrške za 4K rezoluciju. Rockstar je takođe objavio GTA Definitive Edition trilogiju, obnavljajući GTA 3, Vice City i San Andreas u jednom paketu, iako se Definitive Edition etiketa pretvorila u meme, jer su svaki od tih remastera objavljeni u grubom obliku sa puno grešaka. Zbog toga Rockstar može da menja svoje brendiranje kako bi dodao ‘Rockstar Games Presents’ u naslovu, umesto da ponovo koristi Definitive Edition.

Ranije su moderi pokušali da rekreiraju Red Dead Redemption 1 koristeći Red Dead Redemption 2 kao osnovu. Nažalost, ti projekti su obustavljeni od strane Rockstarovog pravnog tima. Ako Red Dead Redemption dobija remaster, nadamo se da će Rockstarovi planovi uključivati PC verziju, jer je originalna igra bila ekskluzivna za Xbox 360 i PS3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More