Prema glasinama Ghost of Tsushima uskoro dolazi na PC

0
69
prema-glasinama-ghost-of-tsushima-uskoro-dolazi-na-pc

Otkako je Sony počeo da donosi ekskluzive za PlayStation na PC, mnogi su gledali ka Ghost of Tsushima, remek-delu Sucker Punch iz kasne PS4 ere. Nažalost, prošle su godine bez ikakve zvanične najave. Međutim, to bi se moglo promeniti ove nedelje.

Prema Nicku Bakeru iz XboxEra, koji je u prošlosti izveštavao tačne informacije, Sony konačno planira da najavi Ghost of Tsushima za PC, sa očekivanom najavom ovog meseca, potencijalno danas, 5. marta. Ako je tačno, to bi značilo da ćemo dobiti najavu baš uskoro, pa nećemo morati dugo da čekamo da vidimo da li ova glasina ima ikakvu težinu.

Ovo nije prvi put da smo čuli za Ghost of Tsushima za PC. Ova nova verzija igre se već godinama nagađa, dostigavši vrhunac kada je lansirana nadogradnja igre za PS5 2022. godine.

Nakon završetka rada na Infamous igrama, Sucker Punch je preusmerio svoju pažnju na nešto potpuno drugačije – akcionu igru otvorenog sveta postavljenu u Japanu 1200-ih godina, upravo na početku prve mongolske invazije. Kasnije je izdat ekspanzija za igru, nastavljajući putovanje izvan događaja iz osnovne igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More