Preko 600.000 sati je uloženo u razvoj igre Atomic Heart

0
50

Atomic Heart je jedna od najiščekivanijih igara godine. Trebala bi da se pojavi do decembra 2022. godine za PC i konzole, i to putem Xbox Game Pass servisa.

Sada igrači mogu saznati koliko dugo je ambiciozna pucačina Atomic Heart zapravo bila u razvoju. Kako je navedeno u studiju Mundfish, stvaranje projekta trajalo je više od 630 hiljada sati. Kao lep bonus, programeri su objavili i novi snimak ekrana Atomic Heart-a sa demonstracijom glavnog lika.

Predstavnici tima Mundfiš na društvenim mrežama otkrili su da na Atomic Heart rade već pet godina. U stvaranju pucačine učestvuje više od 120 stručnih radnika, koji su na projektu radili 8-16 sati dnevno. Ukupno, iza Atomic Heart stoji čak 633.600 sati rada.

“Ovo smo utvrdili. Naš tim je narastao na 120 za 5 godina. Čak i ako izračunamo da nije uvek radilo svih 120 ljudi, svih 5 godina, nego polovina, pa recimo 60. Ispada zanimljivo: 60 ljudi sa 22 radna dana svakog meseca, 8 sati dnevno, 12 meseci godišnje za pet godina! To je u proseku 633.600 sati. To daje rezultat na desetine sati igranja. To je samo desetak sati u pet godina. Ostao je samo jedan zaključak. Igra je umetnost!” objavili su developeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Preko 600.000 sati je uloženo u razvoj igre Atomic Heart appeared first on PLAY!.

Original Article

(Visited 2 times, 1 visits today)