Preko 400 developera u CD Projekt Red radi na novoj Witcher igri

0
42
preko-400-developera-u-cd-projekt-red-radi-na-novoj-witcher-igri

CD Projekt je nedavno podelio svoje najnovije finansijske rezultate sa investitorima, otkrivajući snažnu prodaju za Cyberpunk 2077 nakon prošlogodišnjih ažuriranja. Pored toga, dobili smo i uzbudljive vesti za fanove Witchera, jer tim koji radi na ‘The Witcher 4’ nastavlja da raste.

Trenutno, oko 400 developera je sada fokusirano na ‘Polaris’, kodni naziv za The Witcher 4, novu glavnu igru u serijalu, izgrađenu koristeći Unreal Engine 5 u cilju poboljšanja brzine razvoja sa robustnim, gotovim i podržanim alatima. Prethodno sa in-house RED Engine, developeri CD Projekt Red su morali da grade funkcije endžina u hodu, proces koji je usporio razvoj Cyberpunk 2077.

Još uvek znamo vrlo malo o novoj igri Witcher zvanično. Još uvek nam trebaju odgovori na ključna pitanja o povratku likova, postavci priče, novim nadogradnjama gejmpleja i još mnogo toga.

Pored Polaris, CD Projekt Red takođe razvija nekoliko drugih igara, uključujući nastavak Cyberpunk 2077, koji vodi novi studio kompanije u SAD-u. Pored toga, razvija se i potpuni remake prve igre Witcher, kao i nova multiplayer igra zasnovana na Witcheru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More