Predstavljene još dve Playstation 5 igre – Hood: Outlaws & Legends i Temtem

0
115

Iako je avgustovski State of Play pre svega bio posvećen novinama za Playstation 4 konzolu, Soni je ipak prikazao i neke novine koje će doći isključivo za narednu generaciju.

Mimo novih detalja za već najavljene naslove, bilo je prilike videti i dva nova naslova koji će obogatiti Playstation 5 ponudu u mesecima nakon njegovog pojavljivanja.

Prvi u nizu je akciona avantura studija Sumo Newcastle, koja dosta podseća na ranije Assassin’s Creed naslove, ali to nije u pitanju. Hood: Outlaws & Legends je igra koja je bazirana po legendi o poznatom junaku Robinu Hudu. Sinematični trejler ne otkriva mnogo, ali upućuje na to da će se igra bazirati na šunjanju, krađi, borbi protiv različitih neprijatelja.

Takođe, moguće je da će se igranje deliti na naseljena mesta i kretanje po šumi, a po prisustvu 4 karaktera u trejleru, logično je zaključiti da će postojati kooperativna komponenta.

Hood: Outlaws & Legends će se pojaviti tokom 2021. godine za Playstation 5, kao i za Playstation 4.

(tekst se nastavlja ispod)

Druga igra koju je Sony predstavio kao naslov koji će se pojaviti za Playstation 5 uređaje je zapravo već poznata, radi se o “Pokemon klonu” Temtem, koji je od proletos dostupan putem Steama. Trejler najave prikazan na State of Play otkriva da će se igra pojaviti za PLaystation 5 uređaje 2021. godine.
Ovde je cilj hvatati razna stvorenja i time povećavati kolekciju, a ujedno je moguće istraživati ogromni online svet i svoja stvorenja staviti u borbu protiv drugih.

The post Predstavljene još dve Playstation 5 igre – Hood: Outlaws & Legends i Temtem appeared first on PLAY!.

Original Article