Predstavljena treća igra u The Dark Pictures antologiji – House of Ashes

0
104

Najava treće igre u The Dark Pictures antologiji dolazi na izuzetno zanimljiv način. Developer Supermassive Games to nije učinio posebnom najavom na društvenim mrežama, već je trejler vešto skrio u samom završetku nedavno objavljenog naslova Little Hope.

Trejler otkriva naslov House of Ashes, sa potpuno drugačijom pričom i lokacijom od dve prethodne igre. Trejler prikazuje lokacije koje izgledaju kao prostor Afganistana, ili neke druge Islamske države, a vidimo i američke vojnike.

Tačni detalji priče nisu otkriveni, ali će se radnja bazirati na nekoj legendi o demonima u pustinji, što će verovatno doneti neko potpuno novi iskustvo igranja pred fanove The Dark Pictures antologije.

The Dark Pictures Anthology će imati ukupno devet igara, a polako se stiže i do treće. Nadamo se samo da House of Ashes neće imati preterana odlaganja kao što je imao Little Hope, koji smo već trebali igrati krajem leta. Ovaj treći naslov u antologiji je planiran za 2021. godinu.

Našu recenziju za Little Hope možete očekivati u decembarskom broju časopisa Play!Zine, a do tada pogledajte šta smo sve pripremili za novembarski.


The post Predstavljena treća igra u The Dark Pictures antologiji – House of Ashes appeared first on PLAY!.

Original Article