Predstavljena nova Star Wars igra – Project Maverick je Star Wars: Squadrons

0
26

Sa završenom podrškom za Star Wars: Battlefront 2, Electronic Arts predstavlja najnoviju igru isnpirisanu proslavljenom filmskom franšizom. Detalja o novom Star Wars naslovu je prošlih nedelja bilo na sve strane, da bi krajem prošle nedelje naslov igre bio obelodanjen na Microsoft Store.

EA nema više šta da krije i sada je zvanično otkrio novu igru, čime je kodni naziv Project Maverick zapravo Squadrons. EA Motive, kreatori singlplejer kampanje za BF2, su glavni u razvoju ovog naslova fokusiranog ka borbama svemirskim letelicama.

Prvi trejler za Star Wars: Squadrons otkriva da je igra smeštena u eri Nove republike i prikazuje izazove iz oba ugla, Pobunjenika i Imperije. Malo konciznih detalja je trenutno poznato, osim toga da će veliki broj borilačnih letelica biti na raspolaganju u 5v5 modovima, među kojima se ubrajaju i one legendarne.

Electronic Arts je već sa prvim trejlerom otkrio i datum izlaska za Star Wars: Squadrons – 2. oktobar ove godine. Od platformi se na sajtu spominju Playstation 4 i PC sa podrškom za VR igranje, dok igra izlazi i za Xbox One, ali se next-gen platforme ne spominju.

Ako je verovati ranije procurelim detaljima, nakon singlplejer orijentisanog Jedi: Fallen Order, Squadrons će imati singlplejer kampanju u trajanju od svega nekoliko sati, dok će glavni fokus biti na multiplejer bitkama sa većom ponudom modova.

Do dolaska novih detalja neće proći dug periood, pošto će gejmplej trejler biti prikazan već 18. juna tokom EA Play prezentacije.

Pogledajte trejler

The post Predstavljena nova Star Wars igra – Project Maverick je Star Wars: Squadrons appeared first on PLAY!.

Original Article