Predstavljen Mafia: Trilogy, sve tri igre kultnog serijala na jednom mestu

0
57

Twitter nalog Mafia serijala je nedavno nakon dve godine tišine vraćen u život sa tri objave koje se sastoje iz po jedne reči – Porodica. Moć. Poštovanje.

Nakon tih objava dobili smo i trejler koji otkriva o čemu se radi. Očekivali smo remaster drugog ili trećeg dela serijala, a 2K Games zapravo donosi Mafia: Trilogy, kolekciju sačinjenu od sve tri Mafia igre.

Tizer video u trajanju od oko pola minuta ne prikazuje mnogo, osim scena i par reči od protagonista iz druge i treće igre(prva nije prikazana), tako da ne znamo da li ova kolekcija igara dolazi sa određenim unapređenjima. Ideja da sve tri igre budu objedinjene je svakako dobra, pošto će na jednom mestu omogućiti igračima da prožive tri različite, ali izuzetno uticajne ere u istoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Više detalja će biti objavljeno 19. maja u 18 časova po našem vremenu. Pošto dobijamo naknadni uvid u ovu kolekciju, za očekivati je da je reč o remasterima ovih naslova, na šta fanovi čekaju već godinama.

Postoji i nada da su svi gresi sa Mafia 3 ispravljeni i da će to biti dosta bolja igra nego original, ali moramo imati strpljenja još nedelju dana.

The post Predstavljen Mafia: Trilogy, sve tri igre kultnog serijala na jednom mestu appeared first on PLAY!.

Original Article