Povedite još jednog izgnanika sa sobom u Stranded Deep, ili Vilsona

0
220

Vreme je da rekreiramo scene iz omiljenog filma o preživljavanju na pustom ostrvu, jer od danas Stranded Deep možete igrati zajedno sa još jednim prijateljem. Besplatni apdejt će konačno doneti u igru opciju koju su igrači tražili još od kad je igra izašla na Steam-u, 2015. godine. Dugo je trebalo, ali Stranded Deep postaje još jedna kooperativna simulacija preživljavanja kao što su Valheim, Don’t Starve Together i drugi naslovi.

Novi apdejt ne ubacuje samo koop u igru, već i ajkule, džinovske lignje i druge morske nemani. Više nećete morati sami da brinete o gladi, žeđi i izloženosti elementima sami, već sa prijateljem pokušavati da nađete izlaz iz ove užasne situacije u kojoj ste oboje zaglavljeni.

Stranded Deep ažuriranje je besplatno za sve igrače koji već imaju igru, ali i za novopečene avanturiste. Pomalo je zabrinjavajuće što je Beam Team Games morao ovo posebno da naglasi, ali u zadnje vreme se srećemo sa sve više igara koje naplaćuju nadogradnje za sledeću generaciju. Igra se i dalje nalazi u early access programu na PC-u, ali je 1.0 verzija izašla aprila prošle godine na konzolama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.

The post Povedite još jednog izgnanika sa sobom u Stranded Deep, ili Vilsona appeared first on PLAY!.

Original Article