Nudeći slično iskustvo u dva različita pakovanja, 5,5“ HTC Desire 12 i 6“ HTC Desire 12+ su iznenađujuće tanki i udobni za držanje, iako imaju velike ekrane „od ivice do ivice“, odnosa stranica 18:9.

Veliki ekran koji je lak za rukovanje
Pregledniji YouTube, bogatiji doživljaj tokom igranja igrica i gledanja filmova. Veći i bolji ekran omogućava vam da uživate u stvarima koje volite, dok je sve što vam treba na samo dodir daleko zahvaljujući funkciji „prevlačenje bilo gde”(swipe anywhere).

Dvostruka kamera na HTC Desire 12+ beleži više fokalnih tačaka istovremeno, što vam omogućava da promenite fokus na fotografijama nakon što su snimljene, a možete dodati i bokeh efekat. Bokeh mod vam daje oštar prednji devise i prirodno zamućenu pozadinu, za umetničke fotografije.

HTC Sense Companion vam olakšava život uz Smart Alarms koji inteligentno reaguje na vaš kalendar, Battery Saver koji vas podseća da dopunite bateriju pre nego što krenete od kuće, kao i poboljšanje performansi brisanjem neželjenih fajlova i oslobađanjem dragocenog prostora.

Prateći izvrsni Liquid Surface dizajn koji je donela U11 serija, HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ imaju zadnju stranu od izdržljivog akrilnog stakla sa novim, uglađenim izgledom koji će privući svačiju pažnju. Neprimetni okvir i prelepo zaobljene ivice odaju utisak luksuza, a dinamične boje naglašavaju vaš jedinstveni stil.

Article source: http://www.tech-lifestyle.com/vesti/povecajte-vas-telefon-ali-ne-i-budzet-za-njega-htc-desire-12-i-htc-desire-12/