POTVRĐENO – Death Stranding stiže i na PC!

Ostalo je još manje od dve nedelje do izlaska jedne od najiščekivanijih igara ove decenije, Death Stranding legendarnog Hidea Kodžime. Mi u igri uživamo već 15-tak dana i našu recenziju možete ekskluzivno čitati 1. novembra na našem portalu.

Iako je igra prvobitno najavljena kao PlayStation 4 ekskluziva, razne glasine su stalno šuškale kako će možda ipak stići i do PC igrača u nekom trenutku, kao i neki indirektni tragovi, i te informacije su sada konačno i potvrđene od strane samog studija, tako da je i zvanično – Death Stranding stiže i na PC!

Ali, to se neće desiti odmah, već će PlayStation 4 imati period oko oko osam meseci ekskluzivnosti, pošto će igra stići na računare tek početkom leta naredne godine, što znači negde krajem juna ili početkom jula 2020. godine.

Ovo su svakako sjajne vesti za fanove Kodžime koji se pretežno igraju na računarima, samo će naravno morati da ostanu strpljivi i da izbegavaju spojlere do tada.

Thanks to all of you who have been supporting #DEATHSTRANDING!
DEATH STRANDING release on PS4 is November 8, 2019!!
Furthermore, KOJIMA PRODUCTIONS is happy to announce that DEATH STRANDING will be coming to PC in early summer of 2020!!#kojimaproductions #deathstrandingpc pic.twitter.com/Sk4clWWY1X

— Kojima Productions (@KojiPro2015_EN) October 28, 2019

The post POTVRĐENO – Death Stranding stiže i na PC! appeared first on PLAY!.

Original Article