Potvrđen State of Play – biće prikazano 15 igara

0
82
potvrdjen-state-of-play-–-bice-prikazano-15-igara

Čini se da su nedavne glasine bile tačne. PlayStation zaista ove nedelje organizuje State of Play stream, sa planovima da prikaže preko 15 igara koje dolaze na PS5 i PlayStation VR2. Dobijaćemo nove poglede na prethodno najavljene igre poput Rise of the Ronin, kao i neke potpuno nove naslove, možda čak i novu Metro VR igru, koja se pojavila u nedavnim glasinama.

Događaj će početi u 22:00 GMT 31. januara. Izvršni direktor PlayStation Studios, Hermen Hulst, potvrdio je da će emitovanje trajati preko 40 minuta i da će sadržati gostujuće nastupe, otkrivanje igara i produžene poglede na neke predstojeće igre, konkretno Stellar Blade i Rise of the Ronin, koje izlaze kasnije ove godine.

Ukupno, događaj će pokriti preko 15 igara koje dolaze na PS5 i PS VR2. Iako je Hulst pomenuo samo dve, glasine su ukazale na neke druge naslove koje bismo mogli videti tokom prikaza. Prema @Shpeshal_Nick, koji je bio u pravu za datum, druge igre koje bismo mogli videti na događaju uključuju Death Stranding 2, Silent Hill 2, Until Dawn remaster i Judas (od tvorca BioShock, Ken Levine).

Takođe bismo trebali dobiti neke vesti o Final Fantasy VII Rebirth, koji bi trebao da se ekskluzivno pokrene za PS5 sledećeg meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More