Potpuno opremljen za gejming! Tesla automobili od sada imaju Steam sa preko 1000 igrivih naslova

0
57
potpuno-opremljen-za-gejming!-tesla-automobili-od-sada-imaju-steam-sa-preko-1000-igrivih-naslova

Teslin Infotainment sistem se pokazao kao sposoban za pokretanje igara u prošlosti, pošto je korišćen za pokretanje ograničenog izbora naslova, uključujući AAA igre kao što je Cyberpunk 2077. Ali od sada možete da igrate još više igara nego ikada ranije na sistemu, jer sada podržava Steam.

Počevši od ove nedelje, vlasnici Tesla automobila sa moćnim informativno-zabavnim sistemom zasnovanim na Navi 23 mogu pristupiti svojim Steam nalozima da preuzimaju i igraju igre iz svoje biblioteke. Kao i Steam na PC/Linux-u, čak možete da koristite tastaturu ili gamepad za igranje igara i navigaciju kroz aplikaciju Steam.

Elon Musk tvrdi da korisnici Tesla Model S i X sa infotainment sistemom sada mogu da igraju „na hiljade“ igara, uključujući Cyberpunk 2077 (prikazan u videu ispod) i Elden Ring. Ostale igre prikazane u tizeru uključuju GTA V, Forza Horizon 4 i 5, Doom Eternal, NBA 2K23 i Deep Rock Galactic.

Kao podsetnik na njegove specifikacije, Teslin infotainment sistem dolazi sa 4C/8T Zen+ ugrađenim CPU-om koji može da radi do 3,8 GHz. Navi 23 GPU dolazi sa 28CU-a i brzinom od 2,8GHz, nudeći 10 TFLOPS snage na grafičkom čipu, što je vrlo blizu onome što PS5 konzola poseduje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More