Potion Craft za tri dana kupilo 100,000 mladih alhemičara

0
195

Potion Craft se prošlog vikenda probio na vrh globalne Steam top liste zahvaljujući pravoj armiji ludih naučnika. Developer niceplay games i izdavač tinyBuild su potvrdili veliki uspeh ovog indie naslova koji je uspeo da tri dana drži prvo mesto na globalnoj listi najprodavanijih Steam naslova, od 21. septembra kada je igra došla u Steam early access program. Igra je najverovatnije stekla ovu popularnost zbog dobre prezentacije na Steam Next Fest-u koja je demonstrirala jedinstvene mehanike pripreme napitaka.

Potion Craft sold over 100,000 copies in its first three days on Steam!

🙌About to cross 1 week in the TOP 10 of the Global Top Sellers also. WOW!🙌

— tinyBuild (@tinyBuild) September 28, 2021

Iako je jesenja sezona uglavnom rezervisana za AAA naslove, ovaj septembar definitivno prolazi u znaku indie igara, a Potion Craft se priključuju igri Timberborn, koju je takođe prve nedelje kupilo preko 100,000 igrača. Potion Craft možete pronaći u early access programu na Steam-u, a niceplay games još nije objavio kada bi trebali da očekujemo kompletnu igru.

Foto: tinyBuild/niceplay games/Potion Craft

Tim želi da se pre svega posveti kontroli kvaliteta i dodavanju sadržaja, a ne rokovima. Iako će u igru biti dodati nove vrste napitaka, efekti i sastojci, niceplay studio nas uverava da Potion Craft možemo igrati kao završenu igru jer su sve esencijalne mehanike prisutne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.

The post Potion Craft za tri dana kupilo 100,000 mladih alhemičara appeared first on PLAY!.

Original Article