Pošto je postao besplatan za igranje, Rocket League postavio milionski rekord po broju aktivnih igrača

0
54

Rocket League je već u prvih 24 časa nakon prelaska na free2play model oborio rekord po broju konkurentnih igrača, odnosno onih koji su se istovremeno našli u igri.

Vođa razvojnog tima iza Rocket League pohvalio se na Twitteru sa probijenom brojkom od milion igrača, tačnije 1.003.036 njih. Broj je porastao na 1,1 milion kasnije, što je dobar indikator da će Rocket League nastaviti da obara sopstvene rekorde kako se više igrača bude uključivalo.

Ovo nije jedini indikator uspeha za Rocket League, pošto su po prelasku na Epic Games Store serveri pali zbog opterećenja. Samim tim, Rocket League izgleda kao da je našao dobar novi dom na Epic Games Store, iako više nije dostupan na Steamu.

Naravno, PC nije jedino mesto gde Rocket League igrači imaju benefita, pošto ga je Psyonix načinio besplatnim i za druge platforme. I ne samo to, već za igranje na PS4 i Switch nije potrebno posedovati aktivnu pretplatu.

Today @RocketLeague passed 1 million concurrent players! Let's go!!!! pic.twitter.com/IuCSqSGOA8

— Corey Davis (@mrcoreydavis) September 24, 2020

The post Pošto je postao besplatan za igranje, Rocket League postavio milionski rekord po broju aktivnih igrača appeared first on PLAY!.

Original Article