Posle Horizon Zero Dawn i God of War dolazi na PC?

Dolazak pravih Playstation ekskluziva na PC više nije mit, jer je 10. marta i zvanično potvrđeno da Horizon Zero Dawn na leto dobija PC verziju, a nedavno je objavljena prva fotka.

Zvanična najava je došla nakon niza curenja informacija i nagađanja, zbog čega mnogi pretpostavljaju da Sony neće tu stati. Sada su se pojavile naznake koje upućuju na to da će i God of War pratiti HZD u putu na računare.

Na Sonijevom zvaničnom sajtu igre je primećeno da više nema oznake “Only on Playstation” koja je ranije postojala i naglašava da se radi o igri koja je za igranje dostupna samo na Playstation uređajima.

Kao i Horizon Zero Dawn, God of War(2018) je first party naslov na kojem je radio Sony studio u Santa Monici, na čelu sa Korijem Blarogom, glavnim režiserom koji je i sam izjavio kako želi da se njegova igra pojavi na drugoj platformi.

Podsećamo da smo ranije već imali jednu igru koja je ostala bez oznake “Only on Playstation” i ubrzo je bila najavljena za PC. To je Death Stranding koji je gotovo do samog izlaska važio za PS4 ekskluzivu, da bi onda bio najavljen i za PC. Zbog toga postoji šansa da ćemo se sa Kratosom igrati i na računarima, ali dok ne dobijemo zvaničnu objavu ovo moramo uzeti sa rezervom.

The post Posle Horizon Zero Dawn i God of War dolazi na PC? appeared first on PLAY!.

Original Article