Porsche prodaje krovni šator za vašu 911 jurilicu

0
34

Kada vam netko spomene Porsche 911 svašta vam može pasti na pamet, ali ga sigurno nikada ne biste mogli nazvati kamperom.

No, kako se čini, Porsche se s time ne slaže, jer je odlučio jednu od svojih najvećih automobilističkih ikona pretvoriti upravo u automobil za kampiranje.

To je postigao izradom krovnog nosača s ugrađenim šatorom koji možete jednostavno podići kada se poželite malo odmoriti od naporne vožnje brzinom od 300 na sat ili u dobrom društvu popiti kavicu i pojesti konzervu graha.

Znamo da zvuči bizarno, ali ovo je doista stvarnost, jer je Porsche očito otkrio da i za to postoje zainteresirani korisnici, kao što možete vidjeti na ovoj poveznici.

Taj pneumatski krovni dodatak za kampiranje dizajniran je u skladu s linijama modela 911, a možete ga nabaviti za nekih pet tisuća eura i dobit ćete krovni šator za koji kažu da će izdržati sve vremenske uvjete, zajedno s ljestvama na rasklapanje, kišnom navlakom i ugrađenim 210 x 130 cm madracem od pjene visoke gustoće.

Kutija se pričvršćuje na krovni nosač, a proces ide otprilike ovako: vozite svoj njemački sportski automobil od stotinu tisuća eura u šumu, zaustavite se na nekom lijepom mjestu, otvorite kutiju, rasklopite ljestve, povučete šator i zabodete četiri motke da ga drže zategnutim. Sada se slobodno možete popeti gore u svojim blatnjavim cipelama i raditi što god želite na krovu Porschea 911.

Porsche će uskoro ponuditi i dodatnu opremu za kampiranje koje uključuju grijanu deku i ormarić za cipele i torbe.

Original Article