Pored već najavljenih, Ubisoft u razvoju ima još 4 Assassin’s Creed igre

0
38
pored-vec-najavljenih,-ubisoft-u-razvoju-ima-jos-4-assassin’s-creed-igre

Pored najavljenih planova tokom prošle godine, neki izvori su otkrili da Ubisoft već planira izdavanje još više Assassin’s Creed naslova.

Prošle godine, Ubisoft je najavio svoje predstojeće Assassin’s Creed igre. Ovo uključuje predstojeći Assassin’s Creed Mirage, koji će izaći ove godine. Plan takođe uključuje Codename RED, za koji se kaže da je u Feudalnom Japanu, Codename HEXE, koji nema mnogo detalja, Codename INFINITY, koji je iskustvo za više igrača, i Codename JADE, igru za mobilne platforme. Takođe su najavili Netflix seriju.

Međutim, čini se da ovo nije kraj Ubisoftovih planova vezano za ultra popularnu franšizu. Ovaj izveštaj dolazi zahvaljujući Insider Gaming-u. Izvori su otkrili da postoje još tri Assassin’s Creed igre u „konceptualnoj i prototipskoj fazi“. Uz Nexus 2, nastavak VR igre Assassin’s Creed, što dovodi do broja četiri.

Codename Nebula, prva na ovoj listi, je predlog od Ubisoft Sofia prema izvorima. Ubisoft Sofia, koja je zajedno razvila Assassin’s Creed III: Liberation i Assassin’s Creed Rogue, planira da napravi naslov sa tri različita podešavanja. Ove postavke su Indija, Astečko carstvo i Mediteran.

Project Raid, drugi na listi, kaže se da je „besplatna co-op igra za 4 igrača“, sa fokusom na PvE. Oni veruju da su likovi u ovoj igri likovi iz univerzuma igre, tako da bismo mogli videti nešto slično režimu Mercenaries iz Resident Evil.

Konačno, tu je Project Echoes, koji je predlog Ubisoft Annecy. Ubisoft Annecy je radio na multiplejer iskustvima kod drugih AC igara i Splinter Cell, kao i na zajedničkom razvoju The Division 2. Prema izvorima, Project Echoses će biti naslov za više igrača koji koristi Ubisoft Scalar tehnologiju.

Ovo deluje dosta uzbidljivo i zanimljivo, ali će nam trebati dosta strpljenja, kao i spremnost na to da neki od ovih projekata možda nikad ne ugledaju svetlost dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More