Pored Total War Saga: Troy, Epic Games besplatno deli još dve igre

0
33

Epic Games je redovno darežljiv, ali je ove nedelje u još većoj meri nego prethodnih, pošto deli tri jako kvalitetna naslova.

Jedan od tih naslova je postao besplatan istog dana kada se pojavio, i to je Total War Saga: Troy, ali on neće biti dostupan standardnih 7 dana, već samo 24 časa koji polako otkucavaju. U pitanju je najnovija strategija iz proslavljene franšize koja donosi priču iz antičke Troje.

Druga dva naslova koja dolaze u normalnim okvirima su Remnant: From the Ashes i The Alto Collection. Prva igra je akciona pucačina iz trećeg lica u kojoj se suočavate sa hordama različitih čudovišta za povratak izgubljenog. Igra ima generalno pozitivne ocene, tako da će se verovatno dopasti fanovima ovog tipa igara.

Druga igra vam je verovatno poznatija sa mobilnih telefona, pošto su Altove avanture primarno dostupne za Android i OS. Ovaj naslov studija Team Alto je kolekcija naslova Alto’s Adventure i Alto’s Odyssey koji zajedno nude 120 nivoa, 7 karaktera, i punu podršku za igranje na računari ili sa kontrolerom.

Oba naslova su dostupna za preuzimanje putem ovog linka sve do 20. avgusta, a procedura je prosta i verovatno poznata, potrebno je samo proći proces kupovine i igre ostaju u vašem vlasništvu i nakon isteka promocije.

The post Pored Total War Saga: Troy, Epic Games besplatno deli još dve igre appeared first on PLAY!.

Original Article