Pored Black Flag, Ubisoft priprema još jedan Assassin’s Creed Remake

0
62
pored-black-flag,-ubisoft-priprema-jos-jedan-assassin’s-creed-remake

Novi izveštaj je osvetlio Ubisoftove predstojeće projekte i budućnost franšize Assassin’s Creed. Prema Insider Gaming, Assassin’s Creed 4 Remake neće biti jedini remake za ovu seriju.

Izvori Toma Hendersona sugerišu da je još jedan remake u izradi.

Ubisoft želi da oživi svoje starije Assassin’s Creed igre, koje će započeti sa Black Flag. Još uvek nije potvrđeno koju igru tim planira da remasteruje sledeće. Međutim, izveštaj sugeriše da će biti objavljena do kraja ove decenije.

S obzirom na neizvesnost koja okružuje ovaj projekat, moguće je da još nije odlučeno koji će se unos remasterovati. Međutim, postoji dobar razlog da se veruje da bi Assassin’s Creed 1 mogao biti konačan izbor.

Za početak, ova igra je jedini stari unos bez modernog remastera. Igra je takođe neigriva na PS4/PS5 i Nintendo Switch, propuštajući dva od najvećih tržišta konzola.

Pored toga, originalni unos je uvek imao kultno praćenje, a zahtevi za remasterom su nedavno ubrzani. Ubisoft je verovatno primetio, potencijalno odlučujući da ovu igru izgradi od nule.

Izdavač je čak uključio referencu na ovu igru u Assassin’s Creed Mirage, uključujući nostalgični plavi filter.

S obzirom da je trenutni primarni fokus Ubisofta Assassin’s Creed Red, Hexe, i Black Flag Remake, nećemo čuti o sledećem remasteru još neko vreme. Međutim, izveštaj Toma Hendersona je podstakao uzbuđenje u zajednici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More