Ponovo procureo gejmplej iz Diablo 4

0
38

Protekli vikend je bio ogroman za curenje igara. Prvo, sat vremena pre-alfa gejmpleja iz Grand Theft Auto 6 je osvanulo na internetu, podeljeno je 90 video snimaka koji prikazuju različite delove igre. Sada je Diablo 4 gejmplej u trajanju od skoro sat vremena našao svoj put na vebu.

Kao i kod prethodnog curenja gejmpleja za Diablo 4, ovaj snimak dolazi iz Blizzard-ove „Friends and Family“ faze testiranje. Neko sa pristupom prenosio je gejmplej grupi na Discord serveru i član te grupe je snimio snimak i stavio ga na internet, navodi VGC. Video snimci su jasno označeni vodenim žigom, a ID broj se može videti na vidiku, što znači da će Blizzardu biti lako da otkrije odakle dolazi ovo curenje.

Trenutno postoje dva video snimka, jedan traje otprilike 5 minuta, a drugi 38 minuta. Možete čuti ljude kako pričaju na nekim delovima snimka, tako da je daleko od sjajnog pogleda na igru.

U ovom trenutku, Blizzard počinje da deli više o Diablo 4 javno i čak objavljuje mesečna ažuriranja razvoja. Imajući to na umu, možete dobiti bolji pogled na igru, kao i dosta informacija o Blizzardovim planovima, preko zvaničnih kanala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Ponovo procureo gejmplej iz Diablo 4 appeared first on PLAY!.

Original Article