Pomeranje datuma izlaska za Cyberpunk 2077 utiče na odlaganje drugih igara

0
139

Cyberpunk 2077 je svakako najiščekivanija igra ove godine, tako da je nedavna vest o odlaganju iznenadila i razočarala mnoge. Mnogi su već isplanirali godišnje odmore za drugu polovinu novembra, a taj period meseca je generalno bio čist od drugih većih naslova, i to sa razlogom.

Odlaganje Cyberpunk 2077 utiče i na datume izlaska drugih igara, kao što je u ovom slučaju nova ekspanzija za Path of Exile. DLC je bio prvobitno planiran za 11. decembar, ali je developer Grinding Gear Games odlučio da datum izlaska ipak pomeri za januar 2021. godine.

Developer je kao razlog za odlaganje ekspanzije direktno naveo Cyberpunk 2077. Studio ne želi da igrače stavi u poziciju biranja između dve igre, i da zato izlazak pomera za mesec dana.

Na prvi pogled čudna odluka, ali ipak ima smisla. Cyberpunk 2077 je ipak AAA naslov koji većina sa nestrpljenjem očekuje da zaigra, pa bi tako Path of Exile 3.13 bio zaboravljen. Ovo odlaganje je čisto iz tog razloga i najavljeni sadržaj ekspanzije se neće menjati, već sve ostaje isto, osim datuma izlaska.

Videćemo da li će još igara biti odloženo zbog Cyberpunk 2077.


The post Pomeranje datuma izlaska za Cyberpunk 2077 utiče na odlaganje drugih igara appeared first on PLAY!.

Original Article