Pokušao da proda svoju “već korišćenu” devojku preko eBay-a

Na jednom od najpopularnijih globalnih internet sajtova za kupovinu i prodaju “I-bej” (eBay) mogu da se pronađu razne stvari. Jedan oglas je, međutim, ovih privukao posebnu pažnju.

Britanac Dejl Liks je, naime, objavio oglas putem koga je oglasio prodaju svoje devojke Keli. On je u opisu naveo da je devojka “već korišćena” i da se “prodaje” po ceni od 70.000 funti, odnosno nešto manje od 80.000 evra.

Dejl nije ni sumnjao koliko zainteresovanih će mu se javiti, a među njima je bilo i mnogo onih koji su se raspitivali za “probnu vožnju”.

“Nakon što sam objavio oglas na I-beju, nisam mogao da prestanem da se smejem zbog toga. Onda me je ona pitala zbog čega se toliko smejem”, prepričava Dejla za Miror.

“Rekao sam joj da sam je oglasio na I-beju. U početku sam mislio da taj oglas niko neće ni videti, pa se nisam previše ni bavio time”, kaže on, prenosi portal B92.

Dejl dodaje da se iznenadio kada su počeli da ga “bombarduju” porukama i da mu se javljaju iz svih delova sveta.

“Tada sam se zapitao: ‘Šta li sam to uradio?'”

Njegova neuobičajena šala je ubrzo okončana tako što je I-bej uklonio oglas sa svojih stranica zbog pravila koje “zabranjuje oglašavanja prodaje ljudskih delova tela i ostataka”.

Izvor: B92
Foto: Pixabay

Original Article