Pokemon Scarlet & Violet dobija DLC, najavljeni Pokemon Stadium 2 i Pokemon Trading Card Game

0
76
pokemon-scarlet-&-violet-dobija-dlc,-najavljeni-pokemon-stadium-2-i-pokemon-trading-card-game

Prošlo je oko šest meseci otkako je Game Freak prvi put najavio The Hidden Treasure of Area Zero, set od dva DLC-a za Pokemon Scarlet i Violet. Dobili smo novi gameplay trailer u junu, ali nismo dobili vesti o datumu izlaska. To se konačno promenilo ove nedelje, sa prvim DLC-om koji će biti lansiran u septembru.

“The Hidden Treasure of Area Zero” se sastoji od dva DLC-a, Deo 1 se zove “The Teal Mask”, a Deo 2 je poznat kao “The Indigo Disk”. Tokom Pokemon Presents strima juče, objavljen je novi trailer za DLC, uključujući datum izlaska 13. septembra za prvi DLC.

Pokemon Scarlet/Violet The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk još uvek nema konačan datum izlaska, ali je planiran za ovu zimu, što bi moglo da stavi njegov izlazak bilo gde od novembra/decembra do prvih meseci 2024. godine.

Tokom istog strima najavljen je i Pokemon Stadium 2 zajedno sa Pokemon Trading Card Game

Od lansiranja Nintendo Switch Online Expansion Packa, Nintendo je periodično dodavao više klasičnih naslova u svoju biblioteku iz Game Boy, N64 i SNES era. Tokom Pokemon Presents strima, najavljena su sledeća dva klasika. Uskoro će Switch Online korisnici moći da igraju Pokemon Stadium 2 i Game Boy verziju Pokemon Trading Card Game.

Pokemon Trading Card Game postoji već decenijama i 1998. godine igra je stigla u digitalnom obliku za Game Boy ručni uređaj. Igra uključuje prva tri seta karata, kao i nekoliko ekskluziva, čekajući igrače da ih prikupe i bore se sa njima.

Pokemon Stadium 2 je malo noviji, objavljen 2000. godine za Nintendo 64. Ova igra će ponuditi dugogodišnjim fanovima puno nostalgije, sadržeći sve Pokemone 1. Gen i 2. Gen za borbu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More