Pokemon Scarlet i Violet: Dipplin ima tajnu evoluciju?

0
78
pokemon-scarlet-i-violet:-dipplin-ima-tajnu-evoluciju?

Summary

Igrači Pokemon Scarlet i Violet The Teal Mask i dalje istražuju sve nove sadržaje koje DLC nudi. Jedan poseban Pokemon koji je privukao pažnju mnogih trenera je Dipplin, evoluirana forma Applin-a. Kruže glasine da Dipplin možda ima tajnu evoluciju u […]

Pokemon Scarlet i Violet: Dipplin ima tajnu evoluciju?

Igrači Pokemon Scarlet i Violet The Teal Mask i dalje istražuju sve nove sadržaje koje DLC nudi. Jedan poseban Pokemon koji je privukao pažnju mnogih trenera je Dipplin, evoluirana forma Applin-a. Kruže glasine da Dipplin možda ima tajnu evoluciju u igri.

DLC igrače vodi u Kitakami, gde su voćnjaci jabuka česta pojava. Dipplin, sa svojim jedinstvenim dizajnom i sposobnostima, brzo je postao omiljen među fanovima. Međutim, neki igrači su otkrili nešto čudno kada su opremili Dipplin sa predmetom nazvanim Eviolite.

Eviolite je predmet koji pojačava statistike Pokemon-a koji nije dostigao svoju konačnu evoluciju. Kada se opremi na Dipplin-a, čini se da ima zadovoljavajući efekat. To je dovelo do zaključka da Dipplin možda ima još jednu evoluciju koja još nije otkrivena.

Ova teorija nije neviđena, jer su se ranije susretali slični slučajevi sa Pokemon-ima poput Duraludon-a, Stantler-a i Ursaring-a koji su imali slična iskustva sa Evioliteom. Predmet koji se nosi aktivirao bi se pre otkrivanja njihovih evolucija. Međutim, važno je napomenuti da je ovo trenutno samo teorija i da nema zvanične potvrde od strane developera Game Freak.

Treneri nestrpljivo čekaju dalje informacije od developera kako bi potvrdili ili opovrgli ovu teoriju. U međuvremenu, igrači koji su znatiželjni u vezi sa drugim predmetima koji izazivaju evoluciju u The Teal Mask DLC-u takođe mogu saznati kako evoluirati Gligar-a i Feebas-a u Pokemon Scarlet i Violet. Svijet Pokemon-a uvijek donosi iznenađenja i čini se da Dipplin može imati uzbudljivu tajnu koja čeka da bude otkrivena.

Read More