Pokemon kompanija u potrazi za odgovornim za curenje informacija iz Pokemon Sword and Shield

Curenje informacija je postalo prilično ustaljena praksa u gejming industriji, ali dok se neki preterano ne obaziru na to, neke kompanije to beleže kao ozbiljan prekršaj i tragaju za ljudima odgovornim za otkrivanje poverljivih detalja.

Ranije smo imali slučaj u kojem je Epic Games podneo tužbu protiv testera koja je javnosti otkrila detalje nove Fortntite sezone i time umanjila faktor iznenađenja, a sada se i Pokemon kompanija dala u potragu za “leakerima” koji su otkrili detalje za Pokemon Sword and Shield.

Advokati ove kompanije su krenuli u poteru da uhvate sve osobe koje su pre izlaska na društvenim mrežama i forumima bez dozvole podelile fotografije pokemona koji su potpuna novina u franšizi.

Počinioci za sada nisu identifikovani, ali se advokati nadaju da će uspeti da otkriju ko je odgovoran, kako bi ih priveo sudu gde bi odgovarali za tešku i nepopravljivu povredu.

The post Pokemon kompanija u potrazi za odgovornim za curenje informacija iz Pokemon Sword and Shield appeared first on PLAY!.

Original Article