Pokemon kartična igra ušla u otvorenu betu

0
21

Od objavljivanja Hearthstone, onlajn kartične igre su postale sve popularnije. Drugi tradicionalni TCG naslovi kao što su Yu-Gi-Oh i Magic The Gathering su prešle na digitalne ponude i uskoro će Pokemon kartična igra raditi istu stvar. Pokemon TCG Live je upravo ušao u otvorenu beta verziju na računaru i mobilnom uređaju, nudeći novi način da brzo preuzmete i igrate igru.

Digitalna verzija Pokemon TCG postoji od 2010. godine, ali Pokemon TCG Live će je zameniti, nudeći bolje karakteristike i vizuelni prikaz. Kao što se i očekivalo, moći ćete da prenesete svoje kartice iz stare aplikacije u novu, ali korisnici su već prijavili nekoliko grešaka sa beta alatom.

Postoji više načina za dobijanje kartica, ali nijedan ne uključuje mikrotransakcije. Da biste zaradili kartice, možete kupiti fizički paket za 4 dolara koji ima kod koji vam omogućava da uzmete do 400 kartica. Alternativno, takođe možete završiti zadatke u aplikaciji, svakodnevno se prijavljivati i osvajati turnire u igri da biste zaradili različite valute za kupovinu paketa. Ove valute vam takođe omogućavaju da kupujete predmete za igrače i kozmetičke artikle.

Trenutno, aplikacija uključuje kartice od Pokemon TCG Black and White generacije, do najnovije ekspanzije, Silver Tempest. Međutim, možete igrati samo sa kartama koje pripadaju potonjoj, barem za sada. Aplikacija Pokemon TCG Live dostupna je za Android, iOS, PC i MAC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Pokemon kartična igra ušla u otvorenu betu appeared first on PLAY!.

Original Article