Pogledajte trailer za WRC 8

Kompanija Bigben je objavila dobre vesti za gamere, koje se odnose na dolazak nove WRC igre u septembru.

Radi se o zvaničnoj World Rally Championship (WRC) igri koja označava povratak franšize u gaming svet nakon dvogodišnjeg odsustva. Kompanija Bigben je objavila trailer i nekoliko fotografija koje predstavljaju uvid u gameplay, a koji izgleda prilično dobro. Igra će biti dostupna za PC, Xbox One i Nintendo Switch.

Igra „pokriva“ kompletnu sezonu 2019. te će uključivati sve vrhunske WRC timove, vozače i automobile. Takođe, igrači će uživati u vožnji etapama u 14 zemalja. Oni koji traže bogatije iskustvo, WRC 2 i Junior WRC timovi i automobili će im takođe biti na raspolaganju, kao i nekoliko istorijskih reli automobila.

WRC 8 označava osmi zvanični naslov u seriji čiju produkciju radi developer Kylotonn koji je preuzeo franšizu 2015. godine kada se pojavio WRC 5, ali gameri nisu dali visoke ocene. Među problemima su bili slaba podrška upravljača, nedostatak etapa i modova karijere, frustrirajuća uputstva suvozača i loša fizika automobila. Istina, rešiti problem dinamike vožnje snažnih automobila zaista je težak zadatak, a ni najrealističnijim kodiranjem se ne mogu opravdati loša uputstva suvozača i „beživotni“ upravljač.

Bigben se zahvalio svima koji su istakli loše strane igre, a Kylotonn je kritike iskoristio kako bi poboljšao sve aspekte igre, posebno kontrolu vozila.

Pogledajte trailer za WRC 8 was last modified: januar 27th, 2019 by ITN Team

The post Pogledajte trailer za WRC 8 appeared first on ITNetwork.

Original Article