Pogledajte novi gejmplej za Dead Island 2

0
35
pogledajte-novi-gejmplej-za-dead-island-2

Dambuster Studios i Deep Silver su podelili prošireni trejler za Dead Island 2. Današnji produženi gejmplej video počinje akciju na samom početku Dead Island 2 u Bel Airu, Los Anđeles.

U video snimku glumi ubica Dani, koji potiče iz okruga Kork u Irskoj. Danijeva jedinstvena konstrukcija ubice je dobro prilagođena agilnom stilu borbe. Njena misija u ovom videu je jednostavna; da pokuša da dođete do hotela Halperin.

Igrači će takođe videti Curveballs mehaniku i kombinovanje moćnog skupa karata predstavljenih u vidu skillova – koje poboljšavaju sposobnosti i kreiraju jedinstvene buildove – pomažu Dani dok seče i probija svoj put kroz početne oblasti igre.

Za one koji se pitaju, Dead Island 2 će imati četiri ubice. To su Ejmi, Džejkob, Dani i Rajan. Svaki od ovih likova imaće svoje specijalne osobine.

Dead Island 2 će odvesti igrače preko najpoznatijih lokacija Grada anđela. Igrači će istražiti legendarni Los Anđeles natopljen krvlju i upoznati brojne likove. Pored toga, oni će ubiti bezbroj neprijatelja u izuzetno krvavim detaljima i evoluirati da postanu ultimativni ubica zombija.

Deep Silver će objaviti Dead Island 2 21. aprila 2023. godine, nedelju dana nego što je bilo prvobitno planirano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More