Pogledajte novi brutalni trejler za STALKER 2

0
55
pogledajte-novi-brutalni-trejler-za-stalker-2

Najnoviji trejler za STALKER 2: Heart of Chernobyl nudi intenzivan uvod u gejmplej ovog open world survival horror naslova. Stvaranje STALKER-a 2 je bio neverovatan izazov. Programer GSC Game World nalazio se u Ukrajini na početku ruske invazije 2022. godine. Iako se razvoj od tada pomerio u Prag, GSC Game World se suočio sa neopisivim poteškoćama. Videti kako se STALKER 2 spaja, čak i u kratkom trejleru za igru, inspirativno je za kraj godine.

U novom trejleru za STALKER 2, fanovi dobijaju najdublji pogled na nastavak do sada. Snimak uključuje mešavinu sinematičnih sekvenci i intenzivne pucnjave. Igrači se suočavaju sa protivničkim vojnicima, psima, a takođe i čudnim stvorenjima kojih se igrači STALKER-a sećaju i zovu se krvopije (Bloodsuckers). Ova čudovišta, sa pipcima koji vise iz njihovih usta, nakratko postaju nevidljiva dok se kreću. Srećom, njihovo teško disanje odaje njihovu lokaciju.

STALKER 2 je igra u nastajanju više od 12 godina. Originalni STALKER je objavljen 2007. i prerastao je u kultni klasik, što je dovelo do naknadnog izdanja STALKER prekuela i nastavka 2008. i 2009. godine. GSC Game World je reformisan u godinama nakon toga, a STALKER 2 je takođe pokrenut iznova. Usledila su kašnjenja, ne samo zbog rata u Ukrajini, s obzirom na obim projekta. Ipak, STALKER 2 je još bliže planiranom izdanju za 2023. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More