Pogledajte kako izgleda boss borba u Assassin’s Creed Valhalla

0
4

Još gejmpleja iz Assassin’s Creed Valhalla je procurelo u susret Ubisoft Forward događaju za koji je zakazano otkrivanje ovih detalja nadolazeće igre.

Nakon pola sata gejmpleja koji se našao na internetu krajem prošle nedelje, sada je procurelo još oko 7 minuta gejmpleja, koji pored istraživanja sveta severne Engleske prikazuje i kako će izgledati jedan od boss okršaja.

Video u ovom slučaju prikazuje susret glavnog protagoniste Eivora sa karakterom Cordelia, koji ima dva mača i poseduje nordijske motive. Pre svakog jačeg udarca kod bossa se prikazuju nordijski znakovi, što podseća na element iz Hellblade: Senua’s Sacrifice, dok su ostali elementi borbe slični sa prethodnim naslovom u serijalu, grčkom Odisejom.

U videu su prikazani i drugi elementi, a ono najbitnije je da je kvalitet prikaza neuporedivo bolji u odnosu na ranije procureli materijal, sa 1080p/60fps prikazom. Ubisoft će zasigurno obrisati ovaj video sa Youtube platforme, a mi ćemo pokušati da obrisani link što pre zamenimo onim funkcionišućim.

Pošto je dosta gejmpleja već sada procurelo, ili je to samo marketinški trik, nadamo se da je francuska kompanija pripremila još informacija vezanih za Assassin’s Creed Valhalla.

The post Pogledajte kako izgleda boss borba u Assassin’s Creed Valhalla appeared first on PLAY!.

Original Article