Pogledajte gejmplej trejler za Witchfire

0
68
pogledajte-gejmplej-trejler-za-witchfire

Witchfire je igra na koju smo obratili pažnju još od trejlera sa Game Awards daleke 2017. godine. Bila je u vrlo ranoj fazi razvoja u to vreme, ali je planirano da se izda oko četvrtog kvartala 2022. godine.

Velika promena na susrete u otvorenom svetu, umesto prethodne borbe u areni igre, zahtevala je još jedno odlaganje. Ali konačno smo ovde, i Witchfire je zvanično dostupan na Epic Games Store. Ovo je samo Early Access izdanje, a razvojni tim The Astronauts očekuje da će mu trebati 12-16 meseci da stigne do cilja.

Witchfire je pucačka igra sa elementima rogue-like žanra koja kombinuje mračnu fantastiku sa vatrenim oružjem. Postavljena je u svetu gde je Crkva regrutovala grešnike da postanu lovci na veštice. Ako niste upoznati sa igrom, dolazi od tima čiji su članovi radili na Painkilleru, Bulletstormu, i nedavno na The Vanishing of Ethan Carter.

Ali ako ne polažete mnogo na pedigre, The Astronauts su pripremili lep i gust pregled gejmpleja koji će vas ubediti zašto je Witchfire igra kojoj vredi posvetiti pažnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More