Podrška za onlajn servise 3DS i Wii U konzola će biti prekinuta u aprilu

0
77
podrska-za-onlajn-servise-3ds-i-wii-u-konzola-ce-biti-prekinuta-u-aprilu

Summary

Nintendo je objavio da će prestati sa podrškom za onlajn servise za 3DS i Wii U konzole od 8. aprila. Ovo znači da korisnici više neće moći da uđu u multiplejer mečeve originalnog Splatoona ili da proveravaju nivoe drugih igrača […]

Podrška za onlajn servise 3DS i Wii U konzola će biti prekinuta u aprilu

Nintendo je objavio da će prestati sa podrškom za onlajn servise za 3DS i Wii U konzole od 8. aprila. Ovo znači da korisnici više neće moći da uđu u multiplejer mečeve originalnog Splatoona ili da proveravaju nivoe drugih igrača u Super Mario Makeru. Takođe, funkcije kao što su onlajn co-op igranje, rang liste i distribucija podataka neće biti dostupne ni na jednoj od ovih konzola.

Međutim, važno je naglasiti da će singlplejer igre i modovi i dalje biti dostupni na obe platforme. Postojaće neki izuzeci, kao što su Pokémon Bank i Poké Transporter koji će i dalje biti u funkciji. Takođe, StreetPass funkcionalnost će ostati dostupna na 3DS-u, dok će SpotPass biti ugašen.

Ova odluka dolazi nakon što je Nintendo ranije najavio da će onlajn usluge na 3DS i Wii U sistemima biti ugašene tokom aprila. Ipak, do sada nije bio poznat tačan datum.

Korisnici će i dalje moći da preuzimaju ažuriranja i ranije kupljene igre za ove konzole, ali će onlajn funkcionalnosti biti isključene. Nintendo je odlučio da se fokusira na podršku za svoje najnovije konzole, kao što su Nintendo Switch i Nintendo Switch Lite.

Ukratko, prestanak podrške za onlajn servise za 3DS i Wii U konzole će se desiti 8. aprila. Singlplejer igre i modovi će nastaviti normalno da funkcionišu, ali onlajn funkcionalnosti će biti isključene. Nintendo se fokusira na podršku za nove konzole.

Često postavljana pitanja (FAQ):

1. Šta znači prestanak podrške za onlajn servise za 3DS i Wii U konzole?

Prestanak podrške za onlajn servise znači da korisnici više neće moći da pristupaju onlajn multiplejer mečevima u igri Splatoon, provere nivoe drugih igrača u igri Super Mario Maker, kao ni koriste onlajn co-op igranje, rang liste i distribuciju podataka na ovim konzolama.

2. Da li će singlplejer igre i modovi biti dostupni na 3DS i Wii U konzolama?

Da, singlplejer igre i modovi će i dalje biti dostupni na obe platforme.

3. Koje su izuzeci od prestanka podrške?

Izuzeci od prestanka podrške su Pokémon Bank i Poké Transporter, koji će i dalje biti u funkciji.

4. Da li će StreetPass funkcionalnost biti dostupna na 3DS-u?

Da, StreetPass funkcionalnost će i dalje biti dostupna na 3DS-u.

5. Koji je razlog za ovu odluku?

Nintendo je odlučio da se fokusira na podršku za svoje najnovije konzole, Nintendo Switch i Nintendo Switch Lite.

6. Do kada će onlajn servisi biti dostupni za 3DS i Wii U konzole?

Onlajn servisi će biti ugašeni 8. aprila.

Srodne veze:

Nintendo

Read More