Podloga za sto koja bežično puni sve uređaje na njoj

0
47
podloga-za-sto-koja-bezicno-puni-sve-uredjaje-na-njoj

Dizajniran kao sve-u-jednom podloga koja se postavlja na vaš radni prostor, JSD istovremeno može puniti sve gadžete na vašem stolu. Iako ima posebne zone za vaš telefon i bežične slušalice, JSD takođe aktivno može puniti i vašu bežičnu tastaturu i miš… čak i dok se koriste!

JSD podloga za sto punjač – TECH

JSD nije obična podloga za sto. Iako dolazi sa prelepom završnom obradom od veganske kože koja se slaže sa većinom postavki stolova… ispod lažne kože nalazi se veoma stvarna i impresivna tehnologija koja omogućava punjenje vaših stonih uređaja.

Podloga se može podeliti na dve zone – leva zona koristi Qi-kompatibilne zone za punjenje vašeg pametnog telefona i bežičnih slušalica, dok desna zona koristi JSD-ovu jedinstvenu tehnologiju punjenja visoke frekvencije elektromagnetne rezonance za tastaturu i miš.

JSD podloga, s pravom, dolazi sa sopstvenom ergonomskom tastaturom i bežičnim mišem, ali je lepota u činjenici da bez obzira gde postavite tastaturu ili koliko pomerate miša, ako su oboje na JSD podlozi, bežično će dobijati napajanje da ostanu u funkciji.

Podloga za sto koja bežično puni sve uređaje na njoj
JSD podloga za sto

Tastatura i miš JSD-a čine integralni deo ukupnog iskustva. S obzirom na to da ne možete samo koristiti bilo koju tastaturu ili miša i očekivati da magicno steknu bežične punjačke moći, JSD je dizajnirao sopstvenu tastaturu i miša kako bi popunio tu prazninu.

Tastatura dolazi sa 79-tastom arhitekturom i koristi JSD-ovu sopstvenu Crys raspodelu, koja se odlikuje kraćim vertikalnim rastojanjem, ali i dalje zadržava funkcionalnost i mogućnost kucanja. Tastere karakteriše oblik saća, koji prati kružni oblik vaših vrhova prstiju. Ovo omogućava da tasteri budu neverovatno efikasni u prostoru, dok istovremeno smanjuju šanse za greške pri kucanju jer su vaši prsti slučajno pritisnuli pogrešne tastere.

JSD podloga za sto punjač – LIFESTYLE

Ispod svakog tastera nalazi se zamrznuti tih prekidač koji vam pruža glatko i tiho iskustvo kucanja, zajedno sa dugim oprugom za veće putovanje tastera i mnogo taktilnije iskustvo kucanja koje će vaši prsti uživati.

Kompaktna tastatura dolazi sa RGB osvetljenjem i magnetnim osloncem za dlanove koji takođe služi kao prostor za skladištenje JSD-ovog alata za izvlačenje tastera i nekoliko rezervnih kapica za tastere.

Podloga za sto koja bežično puni sve uređaje na njoj
JSD podloga za sto

Miš JSD-a deli istu funkciju punjenja bez obzira na poziciju kao i tastatura, tj. može se puniti bilo gde na podlozi, bez obzira na orijentaciju ili pokret. Bežični miš je nečujan i dizajniran sa udobnom punom formom inspirisanom šljunkom koja se savršeno uklapa u većinu dlanova i ruku.

Međutim, ako imate drugačije zahteve za svoj miš, JSD proizvodi bežične prijemnike koji se uklapaju u nekoliko miševa drugih proizvođača, uključujući Logitech GPW seriju miševa kao i G503, G703 i G903. JSD-ovi prijemnici odgovaraju Logitech miševima, zamenjujući njihove sopstvene PowerPlay diskove za punjenje.

Nakon što su umetnuti, miševi postaju kompatibilni sa JSD-ovom podlogom za punjenje, koja ih beskonačno napaja, čak i dok se koriste… tako da nikada nećete ostati bez napajanja na mišu koji treba okrenuti i napuniti.

Sve u svemu, JSD podloga dodaje na privlačnost vašeg radnog stola dok smanjuje nered i kablove. Podloga dolazi sa tankim dizajnom širine 720mm, dužinom od 330mm i debljinom od samo 5mm. Kontrolni hub se nalazi u gornjem levom uglu, koji vam omogućava da JSD podlogu priključite na strujnu utičnicu pomoću USB-C kabla i pratećeg GaN punjača.

Kada je priključena, podloga ima izlaznu snagu od 30W bežičnog punjenja, pri čemu podloga za pametne telefone izbacuje 18W da bi brzo napunila vaš telefon. Tastatura ima ugrađenu bateriju od 3500mAh, dok je miš opremljen baterijom od 300mAh, što im omogućava da rade čak i kada je JSD podloga isključena.

Tastatura i miš imaju ugrađenu Bluetooth vezu za bežično povezivanje sa uređajem… iako, ako želite, podržavaju i žičane veze.

Read More