Počinje otvorena beta za Battlefield Mobile

0
67

Prošle godine uoči lansiranja Battlefield 2042, EA je objavila planove za razvoj nove Battlefield mobilne igre koja će se nadmetati sa Call of Duty: Mobile, PUBG, Fortnite i drugim poznatim pucačinama. Nažalost, Battlefield 2042 je završio katastrofalno, skromno rečeno, tako da već neko vreme nismo čuli ništa o Battlefield Mobile. Ove nedelje se to konačno promenilo.

EA je počela da uvodi Battlefield Mobile otvorenu beta verziju u nekoliko zemalja. Beta verzija je dostupna samo na Android uređajima na Tajlandu, Maleziji, Singapuru, Indoneziji i Filipinima, pošto razvojni tim nastavlja da testira igru i mrežnu infrastrukturu.

Igra će biti besplatna za preuzimanje i imaće monetizaciju u vidu premium Battle Passa za sezonsku kozmetiku. Ako ste igrali moderne šutere, onda ovo ne bi trebalo da vas čudi, jer je Battle Pass sistem sada izgleda obavezan za bilo koju igru za više igrača.

Battlefield Mobile razvija Industrial Toys, koji se pridružio EA još 2018. Kako je izvestio VGC, ova otvorena beta verzija uključuje klasične mape iz ere Battlefield 3, kao i omiljene režime igre kao što su Conquest i Rush.

EA planira da lansira Battlefield Mobile početkom 2023. godine, tako da očekujte još vesti o tome u narednim mesecima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Počinje otvorena beta za Battlefield Mobile appeared first on PLAY!.

Original Article