Počeo je novi Steam Next Fest sa preko 1000 igara za isprobati

0
64
poceo-je-novi-steam-next-fest-sa-preko-1000-igara-za-isprobati

Steam Next Fest se vraća sa stotinama demo igara raspoređenih tokom sedam dana, i to je savršena prilika da otkrijete nove igre. Ovaj događaj se dešava tri puta godišnje, i prilika je za igrače da isprobaju nadolazeće igre pre njihovog izlaska.

Trenutni Steam Next Fest je počeo juče, 5. februara u 19h, i traje do ponedeljka, 12. februara, u isto vreme. Imaćete oko 160 sati da istražite i isprobate sve demo igre koje možete preuzeti i igrati. Valve je olakšao istraživanje svih igrivih demoa tako što ih je kategorizovao na glavnoj stranici za Steam Next Fest. Dok ste tamo, možete gledati i livestreamove developera koji se odvijaju tokom cele nedelje, dodajući uzbuđenje.

Ovogodišnji Steam Next Fest ima neke intrigantne dodatke, uključujući demo za Pacific Drive, jedinstvenu natprirodnu survival igru gde je vožnja vitalna za održavanje života, i Europa, izuzetno lepa Ghibli-inspirisana avantura otvorenog sveta. Tu je i Arco, “taktička akciona igra” sa divnim pikselizovanim izgledom i sistemom borbe koji nas podseća na Transistor.

Druge igre koje su dostupne za probu uključuju Stormgate, Lightyear Frontier, Soulmask, Millenia, Dungeonborne, i mnoge druge. Sve demo igre i livestreamove za Steam Next Fest možete pogledati OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More