Počelo testiranje Facebookove samostalne video chat aplikacije

Prvi put smo za Facebookovu Bonfire aplikaciju čuli u julu ove godine, kada je objavljeno da kompanija razvija samostalnu aplikaciju za video razgovore. Aplikacija je sada ušla u fazu testiranja, a Facebook ju je tiho objavio u danskom iOS App Store-u.

Bonfire aplikacija omogućava korisnicima da obavljaju video razgovore sa više kontakata istovremeno, uz dodavanje efekata sličnih onima na Snapchatu. Korisnici takođe mogu da dele slike na društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram.

Prijatelji koji su dodati u Bonfire će obaveštenje o tome dobiti preko Messengera. Kada se priključite razgovoru, format se može promeniti tako da svi učesnici dobijaju isti prostor na ekranu, ili u oblik gde osoba koja govori dobija veći prostor.

Facebookov zvaničnik je potvrdio da kompanija vrši veoma mali test u Danskoj za aplikacuju koju kompanija naziva Bonfire, te da u ovom trenutku nemaju više informacija koje mogu da podele. Za sada nije poznato kada će Facebook objaviti Bonfire na više tržišta širom sveta.

Izvor: Ubergizmo

Article source: https://www.benchmark.rs/vesti/pocelo_testiranje_facebookove_samostalne_video_chat_aplikacije-73047